Kontakt |+381 69 235 9880

 • Akveda Aesthetics je estetski studio za profesionalnu negu lica i tela nastao u želji da savremene estetske procedure i njihovi sjajni rezultati postanu dostupni našim sugrađankama, našim sugrađanima i široj populaciji.

  Želimo da uz našu stručnu pomoć budete svoja najbolja verzija, osveženi, podmlađeni, da očuvamo ili poboljšamo ono što vas vizuelno definiše, a po čemu želite da vas drugi prepoznaju.

  Stalna promocija zdravog stila života, maksimalne prevencije, holistički pristup zdravlju i estetici je naš koncept.

  Patološka stanja u našem studiju se ne tretiraju, za to je potrebno obraćanje lekaru.

  Tim Akveda Aesthetics čine dva farmaceuta, farmaceutski tehničar- kozmetičar i dva terapeuta- edukatora, kao stručni saradnici lekari i stomatolozi.

  Naše veliko dosadašnje iskustvo, kontinuirano usavrašavanje, stalno praćenje i primena novih znanja rezultuje stalnim unapređenjem naših usluga.

  U prijatnom i opuštajućem ambijentu našeg studija dočekaće vas ljubazno i stručno osoblje.

  Pažljivo osluškujući vaše potrebe, respektujući vaše vreme i finansijke mogućnosti, nakon besplatnih konsultacija, uz vašu saradnju učinićemo najbolje za vas. Vrsta, kombinacija i broj tretmana biće kreirani tako da uz minimalan utrošak vremena, materijala i finansija dođemo do željenih ishoda.

  Uz pomoć savremenih kozmetoloških procedura i aparaturne nege, uz upotrebu vrhunske profesionalne kozmetike može mnogo toga da se uradi na vizuelnom poboljšanju kako lica, tako i tela. Naš ideal je zdrav, negovan, blistav, poboljšan i podmlađen izgled, uz potpuno očuvanje personalnosti i jedinstvenosti svakog našeg klijenta.

  Naravno, lepota uvek dolazi iznutra, ona je odraz duhovnosti, emocionalnog i misaonog sklada. Podrazumeva odgovoran odnos prema sebi, svom zdravlju i okolini. Naša fizička lepota je samo odraz te unutrašnje sa kojom se rađamo i ceo život joj težimo, negujemo je, ali vreme i životne okolnosti ostavljaju svoj trag na našim licima i našem telu.

  Ipak, danas je vrlo moguće malo zaustaviti vreme, čak ga i malo vratiti unazad, bar što se naše fizičke lepote i zdravlja tiče. Nove superiorne tehnologije, estetska, zapadna i integrativna medicina, farmacija i kozmetologija poslednjih decenija imaju isti cilj- borbu protiv starenja. Rezultalti ove multidisciplinarne misije su zadivljujući, nauka u službi lepote trijumfuje.

  Anti-aging tržište je najbrže i konstantno rastuće na planetarnom nivou. U zemljama bivše Jugoslavije, posebno Srbije, tržište estetske medicine je razvijeno iznad evropskog proseka. Obučeni profesionalci, vrhunska dermokozmetika, najnovije anti-aging procedure, najsavremeniji aparati- sve nam je postalo potpuno dostupno i snažno idemo u korak sa svetom po svim ovim pitanjima.

  Na ovoj činjenici i počiva naša inicijalna ideja i želja- da sve ovo iskoristimo i nove metode podmlađivanja i napredne nege učinimo još pristupačnijim našim sugrađankama i sugrađanima, da zajedno ostanemo što duže lepi, mladi i zdravi.

   

biba

mr ph. Biljana Tomić
osnivač

akveda_aesthetics3
akveda_aesthetics1
akveda_aesthetics2
Stole Mary me korigovan foto (1)

Akveda Aesthetics tim